fredag 27. november 2009

Gode venner, en kopp te, puseneser og snart desember.

Vi er tidlig ute med julestemning her i Helenas Rom, men vi synes førjulstiden er den beste juletiden sånn egentlig. Etter å ha jobbet i butikk i en årrekke burde det kanskje ikke være sånn, men poppete julesanger på radioen og tanken på kakemenn frao Voss setter oss i rette humøret. Også er det jo veldig spesielt i år, siden det er første julen med vår lille skjønne Helena! Det er nok en stolt mors bankende hjerte som gjør julen i helenasrom.no litt vel rosa;-D


Strikkepusen Frodil er helt klart vår rosa favoritt! Håndlaget i deilig mykt bomullsgarn fra tante elins strikkerier, har hun tatt sjøveien fra Rogaland hjem til oss sammen med sine bestevenner Bodil, Frode og Leif. 


Vi måtte ha rosa nese på alle strikkepusene slik det er på vår egen Frodepus, for det er veldig veldig nusselig! (hvis Frod´n spør så er det bare de tøffeste pusene som har rosa nese)

I dag har Helena også fått være med sine bestevenner mens mor mesket seg med hjemmelagde herligheter og noen fortreffelige småkaker som smakte kokkos.  Laget i en Tupperwareform spesielt for små deiligheter! Alt man ikke kan som nystartet husmor...

Nå har kveldsroen senket seg på en fredagskveld og mor har fått sin obligatoriske kopp te. Alt er som det skal være og og i morgen skal vi kjøpe Flax julekalender for snart begynner både nedtelling og husvask.
Alle bilder: helenasrom.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...