mandag 16. november 2009

Ta vare på dyrene!

Ny uke og ny Novemberkampanje. Denne gangen har vi valgt de fantastiske veggklistremerkene fra Wee Gallery med 6 ulike dyre- og naturscener. 

Wee Gallery er et familiedrevet firma, der mor er grafisk designer og far lærer. Da de fikk sitt første barn, gjorde de som så mange andre og leste absolutt alt de kunne komme over av informasjon. En av de viktigste lærdommene de hentet fra dette, var at spebarn er født med en predisposisjon for å tiltrekkes av ansikter og sterke kontraster. Mor og far Pinto eksprimenterte med sort tusj på hvit bakgrunn og dyrene vi kjenner fra kunstkort for baby begynte å ta form. Sammen fortalte de historier om dyrene og etterhvert lagde de sitt eget lille eventyrrike med alt fra løver til marihøner. Wee Gallery er et resultat av den lille familiens egne erfaringer med hva som fenger og fascinerer små barn og som de gjerne vil at vi skal få ta del i. Foto: Wee Gallery
På oppdagelsesferd midt i jungelen kan man høre apekattene høyt der opp i trærne som ler og svinger seg fra tre til tre. Kanskje er det en liten Gibbon ape? Da må man være ekstra påpasselig og ikke forstyrre, for de er en av de mest truede dyreartene vi har.

Foto: bbc.uk
Kanskje man heller vil svømme med fiskene og se på alt det spennenede som finnes i havet? Reise til Galapagos og løpe om kapp med skilpaddene eller se på rokkene som ser ut som de flyr gjennom vannet. Alt er mulig for en liten oppdagelsesreisende!


Foto: Wee Gallery

Foto: bbc.uk

Denne uken 16.11 t.o.m 22.11, eller så langt lageret rekker er det 15% rabatt på veggklistremerkene fra Wee Gallery. Nåpris 296.-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...