søndag 6. desember 2009

Juletrepynting, gavepakking og jungeleventyr


Det er 2. søndag i advent og i dag kommer treet opp i Helenas Rom. Vi har kjøpt oss litt ny julepynt i år også enda det helt sikkert er nok til 2 trær fra før - minst!! Men, vi er jo så fryktlig glad i ting som glitrer nå i Desember.( Det er investert i rikelig med glitter til treet for å si det sånn....) Vi må nok vente litt med å putte gavene under. Det hadde nok blitt vel fristende for en liten pus og en liten jente som også er veldig glad i ting som glitrer (de har det fra sin mor;-D)


Når sant skal sies er vi jo ikke helt ferdig å pakke inn gavene heller. I år har vi rødt og skinnende metallfarget papir og bånd i gull og sølv og hvitt og natur. Vi pakker både til kunder i butikken og til familie og venner. Det er bare å be om å få gaven du kjøper pakket pent inn, så gjør vi så gjerne det. Helt gratis! 


Foto: Petit Collage
Øverst på ønskelisten vår står fugletrioen fra Petit Collage, designet av Lorena Siminovich. Den er så lekker at den egentlig burde henge i stuen. Jeg har skrevet om den i et tidligere blogginnlegg også, men en god ting kan aldri sies for ofte!


Ugleuroen er også alldeles super og Lorena har skapt et helt eget univers basert på ugle - og dyredesignet sitt. Hos oss finner du også trykk på tre med ulike dyre- og fuglemotiver. Vi er desverre utsolgt for noen, men de kommer heldigvis inn igjen på nyåret. Her vises trykk på tre med dyretårn. Passer ypperlig som inspirasjon for eventyrlystne små villdyrseksperter som drømmer om safari under fjerne himmelstrøk. Denne har vi i butikken, så løp og kjøp;)!

 
Petit Collage har også laget en kjempetøff jungeluro som matcher, men elledillen er byttet ut med en løve. Er veldig betryggende for en liten eventyrer å ha dyrenes konge som passer på over sengen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...