søndag 10. januar 2010

Knaggefest i Helenas rom!

Vi har fryst oss gjennom en drøy uke av det nye året og varmepumpen har fått senebetennelse i viften. Garasjen er fyllt til randen med ved som vi fikk kjøpt rett nedi veien, etter to bomturer til Plantasjen med en overtrøtt og småsulten Helenamor i baksetet. Men, i Helenas rom er det lunt og passe temperert og langt på dag allerede. (Seniorsjef og juniorsjef er dypt uenige om når dagen begynner på en søndag. Junior vant som vanlig ((halv seks!)) og senior er nedi sin ørtende kopp kaffe...) 

For å holde på varmen og humøret er det duket for fest i Helenas rom. Knaggefest med 20% avslag på hele sortimentet. Vi trenger alle noe å henge skjerf og luer og jakker og leggvarmere og varmeflasken og det elektriske teppet på. 

 
 Disse superskjønne dådyr og kaninknaggene er nye i butikken og kommer i 6 forskjellige farger; gressgrønn, lys grønn, oransje, rød, cerise og blågrå. 
For de som ikke lar seg lokke av søte dyr fra vår kjente fauna, er det mulig å knagge seg med kjempene fra Juratiden. Knaggerekken har 4 kroker og er 24 cm lang. Alle disse knaggene er laget av malt metall.


Vi har også mange supre knagger fra Pakhuis Oost laget i Formica - en type plastblanding. Pakhuis Oost´s produkter er designet i Amsterdam og produsert under etiske forhold i Vietnam. Inspirert av 80 - tallet og Popart er de midt i blinken for tidens trendbilde. 

 
 
 
Velkommen inn til oss på knaggefest!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...