onsdag 31. mars 2010

Helenas rom utvider!


Nå er det lenge siden vi har gitt lyd fra oss her i Helenas rom og jammen er det godt å være tilbake med gode nyheter! Vi utvider i Helenas rom og har ansatt en ny liten hjelper som ennå ligger trygt i mammas mage;) Lille Helena kom hjem fra barnehagen med både det ene og det andre på nyåret, deriblant et standhaftig magevirus som mammaen bare ikke kunne bli kvitt. Etter  noen uker og uglene i mosen ble mange, ble det konstantert at dette spesielle mageviruset hadde tenkt å være der til begynnelsen av september. 

Vi jublet høyt og så var det bare å legge seg under dynen med bøtten trygt ved siden av. Hypernemesis heter det sier legen og dette har vi jammen erfart før med Helenamor turnende i magen for ikke så veldig lenge siden. For de som har opplevd det selv, trengs ingen nærmere forklaring.....For de heldiggrisene som ikke aner hva denne hypernemesisen gjør (forresten et veldig beskrivende navn - erkefiende!), har jeg sammenlignet det med å være alene i en liten jolle i høy sjø, uten land i sikte - i uke etter uke etter uke. Grøss! 

Så det har vært stille fra Helenas rom på alle fronter. Og det beklager vi veldig. Spesielt til de som har sendt hyggelige forespørsler om litt av hvert, men ennå ikke fått svar. Vi lover å gå gjennom mailbunken nøye og svare på alle som en. Eller man kan sende en ny en.  Men, nå ser det ut som land er i sikte der uti horisonten og det er fantastisk å sitte her foran laptoppen og taste i vei uten å svimle. 


Nå skal vi påske oss på Voss noen dager, men så er det duket for vårrengjøring i Helenas rom. Det vil bli aprilkampanjer og så må vi fornye oss litt i sortimentet og ikke minst fylle på med bestselgere. Vi følger også opp med spesialkampanjer for de som har meldt seg på nyhetsbrev - så her skal det skje mye spennende etterhvert. 

Alle foto: Little Alouette. 
Dette er smaksprøver på noen deilige håndlagede biteleker som vi har importert fra USA. Vi skal fortelle masse om denne lille fantasktiske bedriften drevet av Amy Sharp, når vi starter aprilkampanjene over påske!!!!

God påske alle sammen fra oss i Helenas rom:-D 

1 kommentar:

 1. Gratulerer med en liten spire på vei!!!:D

  Har selv nettopp kommet meg etter å ha vært liggende med kvalme i over 10 uker så du har min sympati der;)

  Nå skal jeg inn å titte litt i nettbutikken din! Er SÅ fornøyd med ugle-klokka jeg kjøpte for litt siden:)

  Håper formen din kommer seg så du kan kose deg med den voksende magen!

  Klem fra meg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...