tirsdag 16. november 2010

Dyreparade i Helenas rom

Papirdyr som du klipper og limer til selv. Kjempegøy til juleverksted!
Førjulstilbud -25% på julegjengen. Nå: 97.- (129.-)
 

Papirdyrene har vi også i Safari og Uglefamilie til 129.-
 
Det er mørkt om kveldene og to uker til julegateåpning! Denne gangen er det Jolagato på Voss som skal glitre til oss er planen. Idolet til Helena, fetter Lars´n, skal spille julen inn når granen tennes - og det må vi få med oss! Helenas rom var nylig på firmatur til Lars´n sin gård og der fikk vi klappe en ekte liten julegris. Lykke!! 
 God liten rosa gris fra Rice som har en tøff brun kompis med hodeskalletattis!
Førjulstilbud -25%. Nå: 171.- (229.-)

 Vi er veldig glad i dyr her i Helenas rom og er den stolte husvert til butikkpusen Frode, en lat laban som har beæret oss med sitt selskap i ca. 2 år. Han har forøvrig fått en egen strikkepus kolleksjon fra Tante Elins strikkerier, der han foruten seg selv, kan tilby 3 venner; Leif og damene Frodil og Bodil. Disse nusselige pusene har klørne inne og halen ute og er akkurat passe til bittesmå barnehender.
 Vi har også noen puser og kaniner som er litt mer reisevante en Frode og kompisene (selv om Frode har blitt observert i naboens hage flere ganger og det er jo tross alt noen meter fra kjøkkenet og matfatet skal vite!) Cathy og Cleo fra Nederland kom hit sammen med kaninene Lucy og Lilly en vakker høstdag og er klar for julefeiring i en varm stue:-)
Lucy og Lilly er to snasne jenter som har to kule katteveninner; Cathy og Cleo
Førjulstilbud -25%. Nå: 171.- (229.-)

Til sist må vi vise frem en ordentlig dyreparade. Et kjempestilig 2D puslespill med 12 dyr, inkludert en harepus, kenguru, løve og ikke minst en krokodille som er Helenas favorittdyr!
 Animal Parade, et stilig 2D puslespill til kun 98.-

Tilbudene gjelder ut november. Velkommen inn til hyggelig førjulshandel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...