mandag 6. desember 2010

Nå tennes tusen julelys

Nå har freden senket seg litt på en mandagsmorgen etter at to trøtte juniorsjefer og to veldig trøtte seniorsjefer har basket seg ut dørene i minusgrader og snø i bekmørket. Brrr! Ikke rart vi tenner tusen julelys i desember. ( vi har helt glemt ut våre tusen julelys, ettersom juletreet i hagen måtte gi tapt for en ny terrasse i fjor sommer. Egentlig hadde vi planer om et spektakulært lysshow slynget rundt nydelige helårsgrønne busker i flotte potter på nevnte terrasse, men ammetåken etter Helenas rom utvidelsen som sover i gangen, har satt en stopper for dette prosjektet inntil videre, ettersom seniorssjefens hukommelse er som en Jarlsbergost på nåværende tidspunkt!)

Egentlig burde det være halv pris på kaffe/te i denne mørke og forfrosne desembermåneden, slik at forkavede mødre og fedre kan drikke litervis uten å sprenge budskjettet og samtidig kjenne varmen bre seg i kalde føtter mens en dagdrømmer om isolering og halv pris på varmekabler. Men, mens en venter på slike Gyldne tider, kan en jo kose seg litt med julekalenderen i Helenas rom f.eks. :-D
Man kan i tillegg spre litt julelys og juleglede med en søt lampeskjerm fra Rice, som godt kan henges i taket, eller settes sammen med en lampefot fra Fretex f.eks.Man må i tillegg til varme ben og armer tenke på småfuglene i disse minusgradtider. En av Helenas rom 6 huskatter passer på at husfuglene har det lunt og fint i fuglehuset fra Rice;-)Det er mulig Frodil er litt ivrig i tjenesten;-)

Velkommen inn til Helenas rom til juleglede, fuglejakt, strikkepuser og en og annen krokodille.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...