tirsdag 4. januar 2011

Helenas rom anbefaler Iskrem

Sånn innimellom blir man ekstra glad av å åpne en pakke som har kommet i postkassen. Og det ble vi når vi åpnet pakken fra Sanne som har egen butikk på Epla -  
Vi i Helenas rom er jo veldig glad i å handle på nettet selv, både fra inn og utland - denne julen var intet unntak. Til våre to juniorsjefer kjøpte vi hver sin dukke; Kira og Fiskeren Hans.
 Sanne har laget egne historier til dukkene som gir de et eget liv - no vi liker veldig godt. Fiskeren Hans har en bestevenn som er en pingvin og er veldig glad i katter og tunfisk, akkurat som juniorsjefen i Helenasrom;-D ( Vi tror Hans er bergenser selv om han opprinnelig kommer fra østlandet - for hvor ellers kan man bli bestis med pingviner om ikke på Akvariet? De har forøvrig krokodiller også som vi helt klart trodde ville fenge juniorsjefen som har vist særlig interesse for nevnte dyr, men nei - det var en bittebitteliten fisk som hadde forvillet seg inn til krokodillen som fanget interessen, for den var blå! Og vi må innrømme at blå er jo en fin farge tross alt.) Klart vi måtte inkludere Hans i flokken vår. 
 Kira har vært litt uheldig å frosset litt vel lenge ute i snøen, slik at hun har blitt like hvit som isen hun ligger på. Brrrrrrr! Vi følte straks en trang til å gi Kira litt varme under varmepumpen, sammen med huspusen Frode ( han har fått eget pledd på spisebordet under varmepumpen, slik at han kan kroe seg i fønvinden og drømme seg bort til sommer og sol og mus i hagen. Noen sier vi skjemmer vekk huspusen vår, men det er ikke sant...., eller?) 
 Sammen med dukkene kom det hver sin reiseveske med et lite brev med historien deres, sukkertøy til niste og en skjønn liten origamifugl. Sånt ligger det omtanke i:-D Og ikke nok med det, de to bestisene hadde med seg sin egen lille venn som følge på reisen fra øst til vest. En liten søt håndsydd apekatt som man må bare bli glad av å se på.
 Neste gang du er på Epla, sørg for at du titter innom Sannes Iskrembutikk:-D Og ikke minst den fine bloggen hennes; 
 Ha en riktig fin dag alle sammen, beste hilsner fra Helenas rom, Fiskeren Hans og Kira!


 Alle foto: helenasrom.no

1 kommentar:

  1. Åh, for et supersøtt innlegg. Ble så glad :) tusen takk, jeg er beæret. :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...